Mys med Bianca

Eftersom mamma inte är hemma passade jag på att smyga upp en kanin på mitt rum^^ Hihi. Blev Bianca. Hon är faktiskt den mest roliga av alla mina kaniner. Så himla smart och orädd! :) Tror det kan vara för att jag höll på med henne väldigt mycket i början. Hon åkte med mej överallt och var mycket inne i huset ofta med hela familjen. Ja, och dom senaste kaninerna har jag ju inte riktigt hållt på med så mycket som jag gjorde med Bianca så dom är typ som vilka kaniner som helst egentligen.. Tycker jag.
 
 
 
 Laddar upp några gammla videoklipp sen förra året^^ Ni ser ju att hon trivs inne.. Right? ;D
 
 
 
 Denhär låten passar typ bättre in på Sid egentligen.. Har ni sett min lilla kanin den är liten vit å blank å fin...

Suck på köpare som drar sej ur..

Idag kanske Leon och Nora har fått ett tillfälligt. Eftersom det tyvärr inte blev att lämna Doris idag pga, att köparen helt plötsligt inte kunde så kommer nog Doris tas bort.. Istället för att lämna Doris då så tog jag med mej Leon & Nora och åkte till Borås för att hälsa på Sofia och Mela^^ Tog med dom för att vi tänkte prova om dom vill gå ihop med deras två andra kaniner. Förhoppningsvis funkar det och då blir dom kvar där ett tag, iaf tills jag fixat ett ställe dom kan vara här. 
 
Måste säga också att jag är sjukt nöjd med den nya lilla saken Zelda. Hon är så himla snäll och trevlig :) Hon blir mindre och mindre rädd för varje dag som går. Har ju som mål att avla fram snälla Dvärgharar och Sid och Zelda kommer garanterat bli en bra mix!
Blir tyvärr inga bilder nu i helgen då kameran är död och laddaren i skolan..
 
 
 

Kvänum 20 Januari

I Lördags åkte jag till Uställningen i Kvänum och som väntat var det jätte trevligt och även lite långtråkigt...^^Men det brukar det ju vara på uställningar tycker jag.
Mina kaniner fick stanna hemma men råkade få med mej en liten extra nin hem. En liiiten Brun zobel hona som numer heter Zelda. Aldrig vart något särskilt fan av Brun zobel men har ändrat mej lite nu när jag har en själv, haha. Förhoppningsvis blir det en kull mellan hon och Sid längre fram i vår. Beror ju på lite hur många kaniner jag har och hur mycket  tid och plats man har osv.
 
Här är en liten bild jag fottat på henne. Inte tagit så många bilder än
men blir nog lite mer i helgen. 
 
 
 
Blev en väldans massa bilder tagna från utställnigen iaf  :)
 
Viltblå Dvärghare - Så sjukt fin! En sånhär ska jag ha en vacker dag. ;)
 
Vit rödögd Belgisk jätte
 
Viltgrå Dvärgvädur
 
Min kompis vit rödögda Dvärghare Opal (Doris syster) som endast fick 92,5p. Säkert lite avdrag för att hon bet dommaren. ;)
 
En rolig, udda hoppkaninsblandning som jag fick passa en liten stund. :)
 
Vit rödögd Dvärghare 
 
 

Doris flyttar!

Yes, har otroligt nog hittat en som verkar väldigt intresserad av Doris. Jag har berättat om hennes temperament men köparen gillar crazy kaniner som man kan jobba med och som passar till hoppning då. Hon är även van vid Dvärgharar då hon haft några förut.

Känns verkligen skönt att slippa fundera över avlivning nu. och att lilla Doris får en tredje chans i sitt liv. :)

btw, så bloggar jag från mobilen. Därför jag inte lägger upp någon bild eller så. Datorn är paj :P


Hej vi lever!

Jag vet inte varför det blev en sån plötsligt, otroligt lång paus på mitt bloggande faktiskt men villket fall som helst så tänker jag försöka börja igen.Jag har blivit diagnosierad med Dyslexi. Har alltid haft svårt att skriva ett helt  inlägg utan att det ska bli fel, konstigt och osammanhängande och jag har nästan alltid lust att ta bort det igen efter jag skrivit det.
 
Kan börja med att säga att jag fortfarande bor kvar på skolan. Insåg efter att tag att det kommer bli extremt jobbigt att behöva pendla så mycket varje dag. Men min mamma har köpt ett nytt hus i Svenljunga så dit kommer vi flytta nångång i Februari. Därifrån till skolan tar det "bara" en timme hem så funderar på att åka hem några dagar i veckan bara under dagen då för vill fortfarande bo kvar på skolan. :) Så kan jag komma hem till mina små kaninskruttar oftare!
 
 
God jul och gott nytt år i efterskott föresten!!
 
 
Saker och ting har ändrats lite också. Doris har tyvärr ett extremt jobbigt temperament i buren så har starka funderingar kring avlivning tyvärr..  Känns jobbigt för har ju fäst mej vid henne och viltgrå är heller ingen vanlig färg på Dvärgharar. Kan eventuellt hända att jag säljer henne till någon som har rätt hem och har mer tid än mej att socialträna henne. Hon kanske skulle passa som frigående innekanin? Jag ska ta med henne till Kvänum 1/20 då det är uställning och hoppning (Bara hoppning för min del) där. Eventuellt ska hon som har Doris kullsyster ta henne. 

RSS 2.0