Jag har ju en blogg med ja..


Klia på huvudet

Någon som känner igen det här med kaniner som älskar att bli kliad på huvudet? Vet att alla mina harar älskar det. Doris blir helt till sej när man kliar henne på huvudet och typ mellan huvudet..
Sen måste jag berätta också att jag har bestämt mej för att börja pendla till och från skolan. Blir minst 4 timmar bussåkande varje dag. Tjoho, ser fram emot det... Fast nä. Men jag pallar inte att bo kvar på skolan längra. Vill hem till mina djur främst men även familjen m.m.

Gårdagens resultat!

Kan inte riktigt smälta det... Sid fick hela 94,5 p!!! Can't belive :D Det trodde jag aldrig! Är så sjukt glad. Inget avdrag för gula tassar heller. Fick låna lite slippapper och skrubba med på hans tassar, hjälpte lite. 
Inte nog med att Sid fick 94,5p så gick det super duper bra för Bianca på hoppningen med! Hon skulle gått i mål utan ett ända fel men ett litet mistag av mej att gå till fel hinder... Aja, hon kom tvåa så nu har hon fått en pinne! Alltså är hon klassad i lätt nu.
Förutom att kaninerna var duktiga så har jag haft jätte trevligt med Sara sen i Torsdags. Uställningen var rolig men samtidigt långtråkigt när jag hade hoppat klart med Bianca. Vi satt och glodde på alla kaniner som bedömdes av över 300 kaniner var jättarna först och Dvärghararna sist. 
 
Bildbomb!

Sid och Saras lilla fluff.
Ovanligt att man ser 26 Dvärgharar på uställningar. Var väldigt nära på att ta fel kanin några gånger måste jag säga.
 
Ser ni vem som är Sid? ;)
 
Blåögd liten rex.
 
Tysk jätteschek bedöms.
 
Dvärgschek bedöms
 
En liten hermelin^^
 
En Dvärghare (Inte sid)
 
Sid bedöms
 
Priserna vi kom hem med!
 
 
 

Lilla lilla Sid!

När jag tittar tillbaka på bilden sen i sommras när jag typ nyss fått honom... GUD VAD LITEN! 

Slit och släng

Nu har vi äntligen kommit fram till vandrarhemmet.
Usch och fy vad krångligt och jobbigt det är att ta buss med tuuunga väskor och två burar. Man får såna blickar. kaninerna blir säkert sjukt stressade också. Nya lukter, nya människor, konstiga ljud, avgaser,
dånande trafik... Helt plötsligt sitta stilla på en buss och nästa sekund åka runt i hela Västergötland. Önskar jag hade körkort. Bara stoppa in kaninerna i bilen å åka! Slippa trängas på bussar.Nu ska vi sova så vi orkar upp imorgon. Halv nio kommer taxin (ja, ni läste rätt) och kör oss till utställningen. All packning ska släpas med så vi slipper åka tillbaka och hämta det sen. Förhoppningsvis kan vi lägga det nånstans så vi sliipper släpa runt på det.

Nu var det snart vinter igen...

Och man börjar inse att det inte alls var längesen det var sommar.

RSS 2.0