I Lördags..

... var Sofia & Mela här en stund :) Vi hade det väldigt trevligt vi och hoppade och fottade en massa med kaninerna^^ Dom lyckades få Sid att gilla hoppning!! Han har äntligen fattat vinkeln. Hur man går till väga för att hoppa över hinderna och inte under. 
 
Idag har jag haft studiedag och tillbringat mestadels tid hos kaninerna. Hade ute dom lite extra då det var så himmla fint väder =) Hade ute Sid i koppel en stund medans Bianca var i sin rasthage. Sen orkade jag inte springa runt mera så släppte jag lös han då han är otroligt lugn och absolut inte svårfångad. Men så kom en okänd katt som blev väldigt sugen på kanin när den såg mina... Så fick skynda mej in med dom.
 
Blev en väldans massa finfina bilder som jag fick hjälp med att fotta :)

LU 2013

I Söndags kom jag hem från LU. Trots att jag inte fått sova så värst mycket så har det allt vart trevligt! Träffade både gammla och nya människor. :))
 
Sid fick 94,5p och kommer reggas på det. Nu är det bara lille Zelda som ska ställas ut i Vårgårda eller/och Olofstorp längre fram i vår. Doris har fått flytta till en bekant uppfödare som fastnade för henne. :) Så nu har jag bara 3 kaniner vilket är väldigt skönt men känns konstigt att ha så lite kaniner. Väldigt konstigt... Men antagligen kommer jag para kaninerna nån månad innan sommarlovet. Eventuellt lite tidigare då jag kommer börja vara hemma lite oftare! Har bara skola på Ons - Fre från och med nästa vecka för jag ska börja praktisera på en 4H gård i Borås.
 
Har bara tagit lite mobilbilder från LU då kameran var död men orkar inte ladda upp dom... Men fottade lite på Zelda igår så tänkte ladda upp nå bilder eftersom jag inte visat så många bilder på na^^

RSS 2.0